Goal 17 levert uitgebreide ServiceNow ESG (Environmental, Social, and Governance), IRM (Integrated Risk Management), and SPM (Sustainable Portfolio Management) advies- en implementatiediensten. Onze expertise ligt in het leveren van geavanceerde oplossingen die uw organisatie in staat stellen duurzame groei te realiseren en tegelijkertijd een positieve impact op de planeet te hebben.

Met onze bewezen ServiceNow-implementatiemethodologie zorgen we voor een naadloze en efficiënte implementatie van ESG-, IRM- en SPM-oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

  1. Business Consulting: Ons team van experts op zowel het gebied van bedrijfsvoering als duurzaamheid biedt strategisch advies om uw duurzaamheidsdoelen af te stemmen op uw algehele bedrijfsdoelstellingen en nieuwe groeikansen te ontgrendelen.
  2. Project and Program Management: Onze ervaren project- en programmamanagers zorgen voor een soepele uitvoering en tijdige oplevering van uw duurzaamheidsinitiatieven, zodat u uw doelen kunt behalen.
  3. Architectuur en Technische Implementatie: We benutten onze diepgaande kennis van ServiceNow om robuuste, schaalbare en duurzame oplossingen te ontwerpen en te implementeren die aan uw unieke vereisten voldoen.
  4. Organisatorische Verandering en Ondersteuning: We helpen u bij het beheren van de culturele verschuiving die nodig is voor een succesvolle integratie van duurzaamheid, bieden training en voortdurende ondersteuning om een soepele adoptie te waarborgen.

Ons Onderscheidend Vermogen:

We zijn er trots op de enige toegewijde en gespecialiseerde ServiceNow ESG, IRM en SPM-partner te zijn. Ons diepgaand begrip van de mogelijkheden van ServiceNow stelt ons in staat ESG, IRM en SPM als krachtige tools te gebruiken om uw Sustainability Management System (SMS) te ondersteunen. Door het volledige potentieel van ServiceNow te benutten, zorgen we voor een allesomvattende aanpak om uw milieugerelateerde, sociale en bestuursimpact te beheren, uw organisatie in lijn te brengen met uw duurzaamheidsdoelstellingen en een duurzame toekomst te bevorderen.

Kies ons als uw vertrouwde partner op weg naar duurzame groei. Laten we samenwerken om het potentieel van ServiceNow te benutten en een blijvende positieve impact te creëren op uw bedrijf en de wereld.

Wilt u weten wat Doel 17 voor u kan doen?
Neem contact met ons op via info@goal17.eco of bel Michael Oosten, + 31 6 1252 1655 voor meer informatie.