Goal 17 is een partnerschapsnetwerk
dat u en uw organisatie helpt op uw duurzaamheidstransformatiereis om een netto-positieve organisatie te worden.

Diensten

Goal 17 helpt organisaties bij het operationeel maken van hun duurzaamheidsmanagementstrategie door middel van de ontwikkeling en implementatie van een op maat gemaakt Sustainability Management System (SMS).

Een SMS is een raamwerk ontworpen om organisaties te helpen hun milieu-, sociale en economische impact op een holistische en systematische manier te beheren. Een SMS omvat getrainde en gemotiveerde mensen, gedefinieerde en beheerde processen, geselecteerde en ingezette technologie, en ontworpen en geïmplementeerde tools die nodig zijn om duurzame vooruitgang te boeken. Gestructureerd om ervoor te zorgen dat beleid, governance, planning en rapportage zijn ingebakken in de dagelijkse activiteiten en een natuurlijk onderdeel worden van zakendoen.

Onze diensten zijn gericht op het begeleiden en ondersteunen van onze klanten op hun duurzaamheidsreis en bij het ontwikkelen van hun Sustainability Management System.

 

Inzichten

Partners & Lidmaatschappen

ServiceNow

ServiceNow is een toonaangevend cloudgebaseerd platform dat bedrijven helpt hun IT-, werknemers- en klantenworkflows te stroomlijnen, waardoor digitale transformatie in de hele organisatie wordt gestimuleerd.

Lees verder »

MVO Nederland

MVO Nederland (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Nederland) is een toonaangevende netwerkorganisatie die zich richt op het bevorderen van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid binnen het Nederlandse bedrijfsleven.

Lees verder »

Global Reporting Initiative

GRI (Global Reporting Initiative) is de onafhankelijke, internationale organisatie die bedrijven en andere organisaties helpt verantwoordelijkheid te nemen voor hun impact, door hen de wereldwijde

Lees verder »

Inspiratie

Beleid

Beleid, wet- en regelgeving

EU-richtlijn 2014/95/EU – niet-financiële rapportagerichtlijn (NFRD) Nederlandse Corporate Governance Code ISO 14001 ISO 26000 OESO COSO Wereldwijd risicorapport – Wereld Economisch Forum Wereldwijd rapportage-initiatief (GRI)

Lees verder »

MVO Nederland

MVO Nederland (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Nederland) is een toonaangevende netwerkorganisatie die zich richt op het bevorderen van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid binnen het Nederlandse bedrijfsleven.

Lees verder »

Waarden

We zetten ons in voor duurzame ontwikkeling waarbij sociale, ecologische en economische doelen in evenwicht zijn.

We bouwen partnerschappen op met individuen, kmo’s, bedrijven, NGO’s en overheden die waarde toevoegen aan alle belanghebbenden.

We erkennen dat dringende, positieve, eerlijke, verantwoordelijke en samenwerkende actie nodig is om de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties tegen 2030 te behalen.

Wij faciliteren organisaties om bij te dragen aan de doelen door bewustwording, advies en het ontwikkelen van oplossingen.