Jouw Partner in Duurzaamheid

Bij Goal 17 geven we organisaties de kracht om duurzame economische, ecologische en sociale groei te bereiken, waarbij we de kloof tussen strategie en technische uitvoering overbruggen. Ons uitgebreide dienstenpakket, waaronder duurzaamheidsrapportage, ServiceNow-implementatie, digitale duurzaamheid en duurzaamheidstransformatie, biedt middelgrote bedrijven en corporates de middelen om te navigeren door de complexiteit van duurzame ontwikkeling. 

Doe met ons mee aan het herdefiniëren van bedrijfspraktijken voor een duurzame toekomst.

Diensten

ESG Rapportage

In een ESG- of duurzaamheidsrapport geeft een bedrijf inzicht in zijn strategie en beleid op het gebied van duurzaamheid, hoe het deze implementeert en hoe het scoort op de verschillende maatstaven. Sustainability, of ESG, staat voor Environment, Social and Governance (Milieu, Sociaal en Bestuur)

Digitale Duurzaamheid

De ICT-sector is een drijvende kracht achter innovatie en efficiëntie in alle sectoren, maar heeft ook een aanzienlijke en groeiende ecologische voetafdruk. Naarmate de digitalisering versnelt, zullen de duurzaamheidsuitdagingen in verband met ICT naar verwachting toenemen.

ServiceNow Consultatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Duurzaamheidstransformatie

Met onze diensten voor duurzaamheidstransformatie begeleiden we onze klanten op hun reis om een netto positieve organisatie te worden, die de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties ondersteunt.

Inzichten

Partners & Lidmaatschappen

ServiceNow

ServiceNow is een toonaangevend cloudgebaseerd platform dat bedrijven helpt hun IT-, werknemers- en klantenworkflows te stroomlijnen, waardoor digitale transformatie in de hele organisatie wordt gestimuleerd.

Lees verder »

MVO Nederland

MVO Nederland (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Nederland) is een toonaangevende netwerkorganisatie die zich richt op het bevorderen van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid binnen het Nederlandse bedrijfsleven.

Lees verder »

Global Reporting Initiative

GRI (Global Reporting Initiative) is de onafhankelijke, internationale organisatie die bedrijven en andere organisaties helpt verantwoordelijkheid te nemen voor hun impact, door hen de wereldwijde

Lees verder »

Waarden

We zetten ons in voor duurzame ontwikkeling waarbij sociale, ecologische en economische doelen in evenwicht zijn.

We bouwen partnerschappen op met individuen, kmo’s, bedrijven, NGO’s en overheden die waarde toevoegen aan alle belanghebbenden.

We erkennen dat dringende, positieve, eerlijke, verantwoordelijke en samenwerkende actie nodig is om de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties tegen 2030 te behalen.

We faciliteren organisaties om bij te dragen aan de doelen door bewustwording, advies en het ontwikkelen van oplossingen.