Goal 17 helpt organisaties bij het operationeel maken van hun duurzaamheidsmanagementstrategie door middel van de ontwikkeling en implementatie van een op maat gemaakt Sustainability Management System (SMS).

Een SMeS is een raamwerk ontworpen om organisaties te helpen hun milieu-, sociale en economische impact op een holistische en systematische manier te beheren. Een SMeS omvat getrainde en gemotiveerde mensen, gedefinieerde en beheerde processen, geselecteerde en ingezette technologie, en ontworpen en geïmplementeerde tools die nodig zijn om duurzame vooruitgang te boeken. Gestructureerd om ervoor te zorgen dat beleid, governance, planning en rapportage zijn ingebakken in de dagelijkse activiteiten en een natuurlijk onderdeel worden van zakendoen.

Onze oplossingsarchitectuurdiensten helpen u bij het kiezen van de beste mix van software, tools, diensten en automatiseringen om rapportage en manieren van werken te optimaliseren. Onze beleids-, compliance- en bewustzijnsdiensten helpen ervoor te zorgen dat u weet wat u moet doen, wanneer en waarom, zodat u voldoet aan relevante voorschriften en normen voor uw regio.

Ondertussen maken onze verandermanagementdiensten gebruik van lean, agile en design thinking-technieken om uw teams zelforganiserend te laten worden en een continu verbeteringsmindset te adopteren, zodat duurzaamheidsbest practices worden ingebed in uw organisatie.

We erkennen dat het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen een iteratieve aanpak van transformatie vereist, waarbij een balans wordt gevonden tussen waarde realisatie, het minimaliseren van negatieve impact en het maximaliseren van positieve bijdragen aan het milieu en de samenleving, zodat u uw duurzaamheidsdoelstellingen kunt behalen, duurzaam kunt opereren en winst kunt genereren.

Onze diensten zijn gericht op het begeleiden en ondersteunen van onze klanten op hun duurzaamheidsreis en bij het ontwikkelen van hun Sustainability Management eco-System.

Digitale duurzaamheidsversneller

Het snijvlak van digitale vooruitgang en duurzaamheid is nog nooit zo cruciaal geweest. Als samenleving zijn we steeds afhankelijker van digitale diensten, maar zonder dit te perken, zal dit een diepgaand effect hebben op de planeet. Lees meer over ons aanbod voor digitale duurzaamheid om u te helpen op een duurzame manier te innoveren.

Lees verder »

ServiceNow Consulting Services

Goal 17 levert uitgebreide ServiceNow ESG (Environmental, Social, and Governance), IRM (Integrated Risk Management), and SPM (Sustainable Portfolio Management) consulting diensten. Onze expertise ligt in

Lees verder »
Global reporting institute logo

Global Reporting Initiative 

Wat is Global Reporting Initiative?  Global Reporting Initiative (GRI) is een onafhankelijke, internationale normeringsorganisatie die bedrijven, overheden en andere organisaties helpt verantwoordelijkheid te nemen voor,

Lees verder »
EU taxonomy

EU-taxonomie

Wat is de EU-taxonomie?  De EU-Taxonomie is een classificatiesysteem ontwikkeld door de Europese Unie (EU) om economische activiteiten te identificeren en te definiëren die als

Lees verder »